menu

El Punt Avui. Desconfinament per zones. (CORONAVIRUS 8-abril-2020).

El Punt Avui. Desconfinament per zones. (CORONAVIRUS 8-abril-2020).
Atención: Esta totalmante prohibida la reproducción de las fotografías en otros medios electrónicos o impresos sin la autorización expresa del autor. Si te interesa la foto contacta con el autor: Mario Cid ©
Descripción

Según este medio: La Rioja, segons les últimes dades, té 645 casos de Covid-19 confirmats per cada 100.000 habitants, mentre que en el cas d’Andalusia no arriben a 75. A Catalunya en són 266,56. Amb aquest dibuix a la mà, ara mateix el Ministeri de Sanitat continua mantenint un hermetisme petri sobre com s’aniran aixecant les restriccions, tot i que ja es parla de la possibilitat de modular, o adaptar, algunes mesures per comunitats a partir d’aquest quadre d’incidència tan dispar. A l’hora de plantejar aquest debat, també hi pesa, i molt, les especificitats inherents a cada zona, com assenyalava ahir la consellera de Salut, Alba Vergés. “No serà el mateix el que s’hagi de fer a Barcelona i en altres ciutats metropolitanes, on hi ha metro i molta gent, que el que s’hagi de fer en altres llocs”, reflexionava.
Francesc Espiga.

Imagen capturada de la pantalla del PC en la página web www punto lasportadas punto es.
Con esta portada (imagen) se pretende dar mayor difusión a la noticia relacionada con el Coronavirus en este medio de comunicación.


Ficha
Copyright Mario Cid [ Campeador ] ©
starstarstarstarstar

Categoria Otros
Realizada el 08/04/2020
Subida el 09/04/2020
553 Visitas.
Localización
Continente: Europa País: España Región: Barcelona Sitio: captura de pantalla de ordenador - pc screen capture